Weinig bekende feiten over Laserontharing.

Wanneer mag je mijzelf weer vertonen na permanente ontharing? Een huid kan na ontharing met laser alsnog enkele uren tot enkele dagen gevoelig en rood bestaan. Deze roodheid trekt vanzelf straat.

Voeg jouw expertise toe en krijg ons Bol.com cadeaubon! Verdien ons betreffende de cadeaubonnen in ruil voor een informatieve ervaring over jouw cosmetische ofwel plastische operatie. Meer informatie en voorwaarden Ervaring toevoegen Deel jouw expertise met anderen Veelgestelde vragen

Gedurende dit consult legt een huidtherapeut uit wat jouw kan verwachten aangaande een laserbehandeling. Afhankelijk betreffende meerdere eigen kenmerken wordt gekeken die techniek het meest geschikt is vanwege je. De selectie voor een techniek kan afhangen over haarkleur, huidtype en eventuele zwangerschap.

 Informeer voor de zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar. Soms heeft u dan ook een verwijsbrief over uw huisdokter ofwel ons medische expert nodig.

En slechts ons deel van alang het zichtbare haar bevindt zich in de groeifase en verdwijnt voorgoed. Dus bestaan er verschillende behandelingen.

Komt u ook niet uit of bezit u dan ook aanvullende informatie benodigd? Neem dan gerust aanraking betreffende ons op. We opweg helpen u dan ook graag.

Ons behandeling is ook niet genoeg, omdat de groeicyclus met dit hoofdhaar bestaan uit 3 verschillende fases. Enkel de hoofdharen welke in dit laatste groeifase periode (anagene periode) bestaan kunnen vernietigd worden.

Raakt u overtuigd dat definitieve ontharing iets vanwege u is, neem dan aanraking met het op voor dit maken aangaande een afspraak.

Een geconcentreerde en zuivere laserstraal wordt omgezet in warmte. De donker gepigmenteerde hoofdharen absorberen de laserstraal zodat een haarwortels gespleten raken, buiten de omliggende huid te beschadigen.

Het vervaardigd dit mogelijk om bijvoorbeeld een mannenrug in slechts ons half uur te veven. Alang na een allereerste treatment tegenkomt u dan ook duidelijk resultaat en na gemiddeld 4 tot 6 behandelingen raakt meer info u definitief over uw ongewenste haargroei af.

Om zeker te zijn dat een groot gedeelte betreffende de niet-behandelde haarzakjes bij ons eerstvolgende behandeling wel in een groeifase kan zijn, hanteren wij ons rustperiode met plusminus zes tot acht weken tussen een laserontharingen.

Zo worden een haren één wegens één behandeld. Een verzorging is ook niet ongevoelig, een prikkelende warmte in de huid mag zodra pijnlijk geraken beleven. Het verschilt echter immers per locatie, zo kan zijn bijvoorbeeld dit behandelen van een bovenlip gevoeliger dan om een kin.

Voor MediDerm Utrecht zijn wij ruim15 jaar specialistisch in Laser Ontharing. Ons streven is ons optimaal uitkomst en betreffende minder nemen wij geen genoegen. We begrijpen wat daarvoor benodigd is. Een allerbeste apparatuur en absoluut zo belangrijk ons deskundige en betrokken huidtherapeut. Daar kan u dan ook bij MediDerm Utrecht aangaande op aan.

Bij MediDerm Utrecht beschikken over wij sinds dit jaar de beschikking over de andere Candela GentleLase Pro U alexandrite laser. Deze laser geldt wereldwijd indien een gouden standaard vanwege een verzorging aangaande ongewenste haargroei bij lichte en getinte huidtypen 6
7
8
9 t/m 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *